Open menu social Close menu social Open menu responsive Close menu responsive

Q&A

Q: До кога продължава промоцията (играта)?

A: Промоцията стартира на 01 май 2017 г. и продължава до 30 юни 2017 г. включително.

Q: Как мога да разбера дали печеля и какво печеля?

A: Ако откриете символ „Печелиш бира“ под капачката на Kamenitza 1881, стъклена бутилка 0,5 л с промоционален дизайн, печелите награда Kamenitza 1881, стъклена бутилка 0,5 л.
B: Ако откриете символ „Печелиш бира“ под металното езиче на Kamenitza 1881 Кен 0,5 л с промоционален дизайн, печелите награда Kamenitza 1881 кен 0,5 л.

Q: Какви подаръци се печелят в промоцията/играта?

A:

  Награда Брой награди Описание на наградата
1 Kamenitza 1881 стъклена бутилка 0,5 л 1 510 924 1 (една) Kamenitza 1881 в стъклена бутилка от 0,5 л.
2 Kamenitza 1881 кен 0,5 л 384 930 1 (един) Kamenitza 1881 кен от 0,5 л.
  Общо: 1 895 854  

Q: Кои са участващите опаковки в промоцията?

A: Участващите опаковки са с промоционален червен етикет със заглавието на Промоцията “Лотария Бирария 1 881 000 безплатни бири!“:

  • Kamenitza 1881, стъклена бутилка 0,5 л, с промоционален дизайн;
  • Kamenitza 1881, кен 0,5 л, с промоционален дизайн.

Q: Спечелил съм кен/стъклена бутилка Kamenitza 1881. Откъде мога да си го/я взема и как?

А: Потърсете наградата си срещу предоставяне на печелившата капачка/метално езиче на кен в обектите (магазин, заведение и др.), отбелязани със специален стикер на промоцията. Трябва да посетите обекта в работното му време. Списък с обектите можете да откриете на сайта на промоцията www.kamenitza.bg или, ако желаете, можем да Ви предоставим тази информация сега.

Q: Може ли наградата ми да бъде изпратена по куриер?

A: Правилата на промоцията не предвиждат и, за съжаление, не можем да Ви пратим наградата по куриер. Може да я получите в най-близкия магазин, отбелязан със специален промо стикер.

Q: Мога ли да си получа наградата, въпреки че капачката/езичето е смачкана/о и символът не се вижда добре?

A: Капачките/металните езичета на участващата опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, се считат за невалидни.

Q: Мога ли да получа награда, ако съм под 18 години?

A: Право да получат награда имат само спечелилите участници, които са навършили 18 години в момента на стартиране на промоцията, т.е. към 01  май 2017 г.

Q: Какво трябва да предоставя, за да си получа наградата?

A: Необходимо е да представите на служител в обект (магазин, заведение и др.) със специален промо стикер своя документ за самоличност, за да удостоверите, че сте пълнолетен, както и да му предадете капачката/ езичето с печелившия символ.

Q: Колко пъти мога да участвам в настоящата промоция?

A: Няма ограничение за броя участия и броя награди, които можете да спечелите от промоцията.

Q: Здравейте, закупих си Kamenitza 1881 ПЕТ в периода на промоцията, но не откривам никакъв символ?

A: Това е така, защото в промоцията не участва Kamenitza 1881 ПЕТ, 1 л, 2 л, в единична или промо пак опаковки,  както и бутилка Kamenitza 1881, стъклена бутилка 0,33 л. Участващите опаковки са с промоционален червен етикет със заглавието на Промоцията “Лотария Бирария 1 881 000 безплатни бири!“:

  • Kamenitza 1881, стъклена бутилка 0,5 л, с промоционален дизайн;
  • Kamenitza 1881, кен 0,5 л, с промоционален дизайн.

Q: Здравейте, закупих си стъклена бутилка Kamenitza 1881 в периода на промоцията, но не откривам никакъв символ?

А: Ако няма символ под капачката, вероятно сте закупили стока извън промоционално количество, което е изрично обозначено със специална промоционална опаковка.

Q: Здравейте, имам капачка/метално езиче с печеливш символ „пПечелиш бира“, но в магазин, обозначен със стикер за промоцията, ми отказаха да ми дадат подаръка. Какво да правя?

A: Съжаляваме за ситуацията. Моля да ни предоставите информация кой е този обект. Вие може да получите наградата си от друг магазин.

Q: Здравейте, установих, че съм подал грешен телефон/адрес за контакт, мога ли да дам нов коректен?

A: Здравейте, може да се обадите отново и да подадете коректна информация.

Q: Здравейте, вече не си пазя печелившата капачка, мога ли въпреки това да си получа наградата?

A: Здравейте, за съжаление няма как. За да получите награда, задължително трябва да пазите печелившата капачка/ метално езиче на кен и да я предадете на служител в съответния обект, отбелязан със стикер.

Q: Здравейте, възможно ли е да получа награда във всеки един обект, отбелязан със стикер, независимо откъде е спечелена?

A: Можете да получите наградата си във всеки един от магазините, маркирани с промо-стикер, независимо откъде е спечеленаВ заведения и ресторанти може да заявите и получите награди, спечелени само при момента на посещението в заведението/ресторанта.

Q: Може ли да си взема наградата в друг град?

A: Може да вземете награда от всеки един от обектите (магазин),  маркирани с промо-стикер, независимо от кой град сте закупили преди това печелившата бутилка.

Q: Колко бутилки/кенове наведнъж мога да взема, ако съм събрал много капачки?

A: Може да размените до 5 печеливши капачки и/или 5 печеливши метални езичета от кен при едно посещение в обект (магазин) със специален стикер на Промоцията. Ако обектът не може да Ви предостави всички награди поради липса на наличности, моля,опитайте в друг обект със стикер наблизо или една от големите национални и локални вериги за хранителни стоки.

Q: Взех си наградата, но ми дадоха непромоционална бутилка/кен. Искам си промоционалната!

A: Съжаляваме за ситуацията. Моля да ни предоставите информация кой е този обект. За съжаление, щом веднъж сте предали  печелившата капачка/ метално езиче на кен, няма как да Ви предоставим награда.

Q: Здравейте, не мога да намеря обекти със заредени промоционални количества!

A: Съжаляваме за ситуацията. Много е вероятно количествата в по-малките обекти да не са достатъчно за всички желаещи да участват. Може  да се насочите към големите национални и локални вериги за хранителни стоки, както  икъм  посочените в сайта промо-обекти.

Q: Здравейте, искам да участвам в промоцията с кен/стъклена бутилка, но не мога да намеря обекти, заредени с предпочитаната от мен опаковка.

A: Съжаляваме за ситуацията. Много е вероятно в по-малките обекти да не се поддържат достатъчни наличности от всички опаковки. Може  да се насочите към големите национални и локални вериги за хранителни стоки, както  и към посочените в сайта промо-обекти, където вероятността да има търсената от Вас опаковка е най-голяма.

Q: Здравейте, падат ми се само непечеливши символи!

A: Съжаляваме за ситуацията. Направили сме всичко възможно да имаме максимално много награди и Ви насърчаваме да опитате късмета си пак. Късметът скоро ще Ви се усмихне. 

Q: Здравейте, защо печелившата иконка под стъклена бутилка и кен е една и съща? Какво печеля в крайна сметка?!

A: Здравейте, печелившата иконка под капачката/езичето е със символичен характер,  посветен на емблематичния дизайн на любимата бира на България.
Ако откриете печеливш символ под стъклена бутилка Kamenitza 1881, 0.5 л, печелите друга стъклена бутилка Kamenitza 1881, 0.5 л,  а  ако откриете печеливш символ под езичето на кен Kamenitza 1881, 0.5 л, печелите друг кен Kamenitza 1881, 0.5 л.